Stef Bosgoed

Stef Bosgoed

Stef is een ondernemende financial met ervaring in rollen van Business Controller tot Finance Manager. Zijn passie ligt bij het helpen van MKB-ondernemers, door financiële concepten in begrijpelijke taal uit te leggen en hen te ondersteunen in hun groei en innovatie. Hij heeft een schat aan ervaring opgedaan bij diverse bedrijven, waardoor hij in staat is praktische en inzichtelijke oplossingen te bieden, met aandacht voor zowel cijfers als de mensen erachter. 

Zijn specialiteit is ‘Storytelling met data’, waarbij hij complexe (financiële) data vertaalt naar heldere verhalen. Deze aanpak maakt hij toegankelijk voor ondernemers die een positieve impact willen maken en hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen, terwijl hij ook het belang van het verhaal achter de cijfers benadrukt. Stef deelt ook zijn kennis als blogger op LinkedIn, waar hij tips geeft over finance en reporting. 

Zijn doel is om cijfers te transformeren in duidelijke, krachtige boodschappen die de besluitvorming versterken, ondernemers helpen hun ambities waar te maken en positieve maatschappelijke veranderingen te stimuleren.