Ontwikkel Assessments op basis van een persoonlijke scan

EEN UNIEKE RELECTIE OP JOUW CARRIÈRE EN ONTWIKKELING, VIA REFLECTIE OP VAKINHOUDELIJKE KRACHTEN  

Beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Wil jij ontdekken waar je kracht en potentieel ligt ten opzichte van vakgenoten? Ontdek het met een ontwikkel assessment in samenwerking met BusinessController.nu tijdens het NIVE Controllerscongres. De eerste 20 congresdeelnemers die zich aanmelden na 30 januari 2024 kunnen gratis deelnemen aan deze scan. Wees er snel bij, want er zijn beperkte plekken beschikbaar. 

Voor meer informatie en aanmelden voor een assessment neem contact op met Gera van Veen: gera.vanveen@niveopleidingen.nl  

Over BusinessController.nu

BusinessController.nu objectiveert wereldwijd krachten van controllers en CFO’s.  Waar zit jouw kracht en potentieel ten opzichte van vakgenoten?  Een uniek reflectiemoment, een cadeau aan jezelf. Betere reflectie, betere gesprekken en betere beslissingen.  

Met jouw ervaringen en opleidingen op zak objectiveren wij in hoeverre je kansen hebt om jouw wensen en/of dromen te verwezenlijken.  De tools worden gevoerd door verschillende business partners (in licensie), denk aan Private Equity Investeerders, teamontwikkeling en W&S.  In de database zit de geanonimiseerde kennis, denkkracht en denkpatronen van > 10,000 professionals in Finance. 

Specifiek met het oog op de toekomst bouwde www.businesscontroller.nu een aantal nieuwe scans met een uitermate diagnostisch karakter.  Deze scans zijn langer en zwaarder dan de bestaande producten, mede omdat ze je ook naast Traditioneel Finance ook uitdagen op Digital Finance.  Want we hebben het erover, maar waar sta je eigenlijk op dat gebied? 

Aan de hand van verschillende multiplechoice vragen, verdeel je punten over vragen waarbij meerdere antwoorden goed of fout zijn—maar sommige net beter.  

Tijdens het congres is Paul Kramer, eigenaar en bouwer van de scans, ook op het congres aanwezig.  Heb je een plek weten te bemachtigen voor een van deze scans? Dan maak je voor het congres een van de nieuwe scans thuis en heb je op het congres een reflectiegesprek met Paul Kramer. Lukt het niet op de dag zelf? Dan plannen jullie een MS Teams call in. 

Je kunt kiezen uit een van de drie scans; 

  • Voor ervaren controllers:  senior controller reflection scan
  • Voor beginnend controllers: 3D future controller reflection scan
  • Voor RA’s die zich afvragen of de overstap van audit naar bedrijfsleven passend is/was en wat voor type CFO potentieel in hun huist (geen digital finance vragen): RA: vennoot of CFO?

Voorwaarden:  (1) Je bent op het congres aanwezig en (2) er is gelimiteerd plaats voor de eerste 20 aanmeldingen voor het controllerscongres na 30 januari 2024.